nyheter

Patrik Johansson som driver Viktors restauranger har valt att höja kvaliten på råvarorna. Detta samtidigt som priset inte höjs.

Vi får kommande veckas meny under torsdagen veckan före, då alla inköp och menyer sätts onsdag/torsdag. Det kommer ofta finnas en fisk och en kötträtt att välja och vi hjälper er med beställningarna som tidigare.

Vi hoppas ni uppskattar den nya menyn som serveras.

Hipp hipp hurra, nu ska den gamla hissen i hus B äntligen bytas ut och detta med besked, allt byts ifrån teknik, korg och motorer.

Vi kommer att få en bredare hisskorg och även något längre. Bättre ljus och tillgängligheten med både tal och taktila knappar ska säkerställa tillgängligheten. 

Veckorna 14 och 15 (efter påsk) 3 - 13 april är arbetet beräknat att pågå. plan 2 kommer man fortfarande åt via hissen i hus A, dock finns det dessa veckor ingen hiss till plan 3 i hus B.

Nytt år och nya möjligheter till fantastiska möten och aktiviteter. Vi kommer snart med lite nyheter.

Vår renovering av huset fortskrider och de närmaste 2 veckorna har vi tvingats ställa upp ännu en container så fn har vi tyvvärr 4 parkeringar till avstängda, dock endast dessa två veckor.

Vi tackar för året som snart är slut, det har varit ett fantastiskt år på många sätt. Trots den pågående renoveringen har vi inte haft några ledsna besökare/hyresgäster utan man har sett fram mot ett uppfräschat föreningshus.

Nu tar vi lite ledigt över jul och nyår men har öppet enligt följande.
Ons 27, Tor 28 & Fre 29/12 öppet 08.00 - 12.00
Tis 2, Ons 3 & Tor 4/1 öppet 08.00 - 12.00

Sedan är vi i full fart måndag den 8/1 igen på ordinarie tider :)

Vi har fått besked om att hissen i hus B (receptionshuset) ska få en helt ny hiss. Detta är mycket glädjande då den är sliten och lite ryckig ;) Exakt när vet vi inte då det är lång leveranstid, men troligen i april måndag 2018. Mer info kommer såklart!

Etiketter: hiss

Vi har den senaste veckan haft ett antal driftsstörningar på nätverket.
Idag (28/11)har vi troligen funnit felorsaken och räknar med att inom någon arbetsdag ha löst det hela. Så hav lite tålamod så räknar vi med att detta är löst snart.

UPPdaterat: Nu är problemet lokalicerat och tågärdat!

Nu äntligen har vi fått ett nytt körschema för renoveringen av hus-A. Det blir en omfattande renovering med stambyten, nya golv, nya toaletter, ny belysning och lite färg på väggarna ;) Läs allt som vi vet på denna sidan.

Kära hyresgäster, vår fastighetsägare har nu bestämt sig för att undersöka VVS systemet i fastigheten. I väntan på resultatet har man inte gett oss något nytt startdatum på renoveringen av hus A. 

Vi återkommer så snart vi bara kan, här kan ni följa senaste nytt under resans gång.

 

Vi har fått justera upp starttiden för renoveringsstarten med en vecka. Planerad start är nu vecka 40, läs mer på www.fontanen.se/renovering

Etiketter: renovering starttid

Det är nästan "galet" hur många säsonger vi är uppe i nu. Men det är fantastiskt roligt att kunna hälsa er varmt välkomna till oss igen.

Etiketter: säsong välkomna

Sedan november 2016 har renoveringen av hus B hållit på. Ett mindre uppehåll över sommaren har gett oss en liten försening men i det närmaste hoppas vi nu att det sista ska bli klart. Vi är åter i receptionen och med några mindre justeringar så är vi klara med hela huset.

Etiketter: renovering hus b