nyheter

Alla "nyheter" som är kalenderstyrda - då vi vet datum - hamnar i kalendern, inte i detta flöde som du läser just nu. 

Nu vet vi äntligen vad som ska renoveras och inte i sommar. Renoveringen av lokalerna i hus C (gymnastik, datasal och några konferensrum) får vänta en tid. I sommar kommer dock vagnhallen att renoveras och byggas om, mer exakt så blir det nytt golv, pentryrenovering, ny hörselslinga, ny scen med mera ;)

11 juni river vi ut allt ur lokalen och i slutet av augusti ska vi kunna vara igång igen, det blir några veckor in i september som all belysning etc utbytt, men ni kan använda lokalen från och med höstsäsongen!

Hipp hipp hurra, nu ska den gamla hissen i hus B äntligen bytas ut och detta med besked, allt byts ifrån teknik, korg och motorer.

Vi kommer att få en bredare hisskorg och även något längre. Bättre ljus och tillgängligheten med både tal och taktila knappar ska säkerställa tillgängligheten. 

Veckorna 14 och 15 (efter påsk) 3 - 13 april är arbetet beräknat att pågå. plan 2 kommer man fortfarande åt via hissen i hus A, dock finns det dessa veckor ingen hiss till plan 3 i hus B.

Nytt år och nya möjligheter till fantastiska möten och aktiviteter. Vi kommer snart med lite nyheter.

Vår renovering av huset fortskrider och de närmaste 2 veckorna har vi tvingats ställa upp ännu en container så fn har vi tyvvärr 4 parkeringar till avstängda, dock endast dessa två veckor.

Vi har fått besked om att hissen i hus B (receptionshuset) ska få en helt ny hiss. Detta är mycket glädjande då den är sliten och lite ryckig ;) Exakt när vet vi inte då det är lång leveranstid, men troligen i april måndag 2018. Mer info kommer såklart!

Etiketter: hiss

Vi har den senaste veckan haft ett antal driftsstörningar på nätverket.
Idag (28/11)har vi troligen funnit felorsaken och räknar med att inom någon arbetsdag ha löst det hela. Så hav lite tålamod så räknar vi med att detta är löst snart.

UPPdaterat: Nu är problemet lokalicerat och tågärdat!

Nu äntligen har vi fått ett nytt körschema för renoveringen av hus-A. Det blir en omfattande renovering med stambyten, nya golv, nya toaletter, ny belysning och lite färg på väggarna ;) Läs allt som vi vet på denna sidan.

Kära hyresgäster, vår fastighetsägare har nu bestämt sig för att undersöka VVS systemet i fastigheten. I väntan på resultatet har man inte gett oss något nytt startdatum på renoveringen av hus A. 

Vi återkommer så snart vi bara kan, här kan ni följa senaste nytt under resans gång.

 

Vi har fått justera upp starttiden för renoveringsstarten med en vecka. Planerad start är nu vecka 40, läs mer på www.fontanen.se/renovering

Etiketter: renovering starttid

Det är nästan "galet" hur många säsonger vi är uppe i nu. Men det är fantastiskt roligt att kunna hälsa er varmt välkomna till oss igen.

Etiketter: säsong välkomna

Sedan november 2016 har renoveringen av hus B hållit på. Ett mindre uppehåll över sommaren har gett oss en liten försening men i det närmaste hoppas vi nu att det sista ska bli klart. Vi är åter i receptionen och med några mindre justeringar så är vi klara med hela huset.

Etiketter: renovering hus b