Positiva uppdateringar

26.09.2023

Nu har vi redan mer positiva nyheter!

Vi har idag kunnat öppna förbindelsen på plan 2 mellan husen - så nu kan vi fortsätta nå alla lokalerna inomhus och via huvudentrén. 

Den befarade flytten av bokningar inom huset o ev ut i byggbaracker är fn avblåst. Feilitzen och Leijonhufvuds rum är öppna igen!

Idag har en maskin placerats ut som ska ta hand om mikrosporer och elände som kan frigöras under arbetet. Visst störande ljud kan denna ge men den gör oss gott.

Vissa dagar kommer vi behöva tillfälligt stänga passagen och flytta bokningar när saneringen och sedan efter torktiderna byggdagarna framåt. Dessa dagar kommer vi att kontakta respektive gäst som är berörd, ni behöver inte bomba oss nu :)

Vi får många frågor om hur länge detta ska pågå - helt omöjligt att svara på men då vi har haft bekymmer med just detta avlopp för några år sedan så har man från fastighetsbolag & Wilsens Bygg lovat att inte stressa och tro utan veta att allt är torrt, sanerat och i full funktion. Jag räknar med att detta kommer pågå året ut mer eller mindre.

Patrik Flisbäck med personalen på Fontänen