Lev Friskare Längre Tid

Nyinkommen
  • Du kan påverka mer än du tror!
  • Rätt utmaning för dig?
  • Du får viktig kunskap från åtta områden: fritidsintressen, fysisk träning, kost, utomhusvistelse, sömn, personliga relationer, tidsplanering och riskfaktorer.

Boken bygger också på en enkätundersökning från personer i åldersintervallet, 25-80 år.

Respondenter med olika livsstilar och livssituationer har svarat på frågor inom ovanstående områden hur man hanterar tuffa utmaningar.

Bland dem finns triathlontävlande, Vasaloppsåkare, föräldrar med småbarn, kyrkligt engagerade, de som är drabbade av sjukdom, vegetarianer och liknande samt övriga vars situationer mer liknar ett "svenssonliv".

Författaren själv bidrar med sina kunskaper och erfarenheter, bland dem ingår intensiv rehabilitering under 11 år efter en stor hjärnblödning.

"Genom att läsa denna bok får du fördjupad kunskap om hur du kan förebygga sjukdomar och förbättra din fysiska och mentala hälsa och nuvarande livssituation genom att följa enkla och balanserade råd och visdomsord. Som specialist i allmänmedicin och forskare kan jag intyga att det finns god vetenskaplig grund till de råd som ges. Boken inspirerar mig att fortsätta att utforska detta område yrkesmässigt men även till att arbeta med mig själv som privatperson och förbättra min hälsa och min tidsplanering".

Citat ur förord Elsa Dahlén, med dr

160,00 kr