Utskrifter för Disgen

Utskrifter för Disgen 2023, 2021, 2019, 2018, 2016 och 8.2. 48-sidigt häfte, med Bertil Lindqvist som författare.

Behöver du hjälp att komma igång med utskrifter? Kompendiet innehåller exempel på ett 25-tal väl beskrivna lösningar.

Ansedel: Ansedel Antavla: Tabell, Grafisk, Livslinjer, Sidindelad, Ny sidindelad, Komprimerad, Ansedel för alla, Stamtavla: Tabell, Träd, Grafisk, Livslinjer, En rad per person, Släktmatrikel: Träd och tabell, Söklista: innehåll, Ansedlar för alla, Släktskapstavla: Grafisk, Appen: Släkten.

Disgens utskriftsmöjligheter är nära nog oändliga. Bland alla standardmallar kan du hitta din favorit. Alla mallar kan ändras så du får med den informationen du önskar. Du kan skriva ut i A4 på alla standardskrivare. Vill du ha lite större utskrifter behöver du en lämplig skrivare för det.

För de riktigt stora grafiska utskrifterna är det lämpligt att ha en PDF skrivare installerad i datorn. Det finns många som är gratis att hämta på nätet. Jag har använt PDF995 som bl.a. i A-serien klarar upp till A0 = 1189x841mm. Spara filen på ett minne, USB eller motsvarande och gå till ett tryckeri som kan skriva ut den.

RTF utskrift ger dig möjligheten att läsa in filen i exempelvis Word. Där har du alla de möjligheter som ett ordbehandlingsprogram har, med stilar och fonter, lägga till fler bilder och diagram med text runt.

120,00 kr